Young Living Olie

Published Mar 10, 21
11 min read

Mineralen Make Up

Nederland Onze CPTG Certified Pure Tested Grade™ essentiële olieproducten bieden natuurlijke oplossingen voor jou en je dierbaren - Memory Resolution Technique. Met verantwoorde en duurzame inkoop is het onze missie om het leven van je hele familie en gezinnen over de hele wereld te verbeteren bij elke doTERRA aankoop. dōTERRA is in 2008 opgericht door een groep van professionals uit de gezondheidszorg en het bedrijfsleven, en heeft als doel de wereld de meest pure, krachtige en effectieve essentiële oliën ter wereld te geven.

Om jou, je dierbaren en de wereld te versterken met de hulpmiddelen, de bronnen en de gemeenschap die nodig zijn om een leven van welzijn te leiden dōTERRA komt uit het Latijn en betekent ‘Gift of the Earth‘. Wij streven ernaar om onze klanten voortdurend te voorzien van het beste in productonderwijs, wetenschappelijk onderzoek, gebruikstechnieken en meer! Tools om Wellness Advocates te ondersteunen met het beste op het gebied van bedrijfstrainingen, leiderschapsmiddelen en groei-incentives.

Which phone would you like to validate with? How would you you like to receive your verification code? Sorry, that is not the correct code, please try again You must enter the verification code below Sorry, something went wrong Your code has been resent Please enter your security code here: Authentication Code Your Cart: Guest: Member: 25% product discount Earn points and free product Get monthly shipment of your favorite products Receive starter kit ($35 value!) Pay retail price No additional perks Get excited...

You will now be directed to the enrollment form. For your security you will be logged out of your account as you enroll this new member. Yes, Continue Enrollment Not Right Now Een olie in de doTERRA Home Essentials Kit, Tea Tree of Melaleuca, is een musthave in elk huishouden.

Lavendel Geur

Naast gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl vormen voedingssupplementen een prachtige aanvulling op jouw routine. eterische olie. Wij raden je aan deze producten in je leven te integreren om het welzijn te bevorderen! .

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN ETHERISCHE OLIE EN ESSENTIËLE OLIE? Er is geen verschil. Het is gewoon een andere benaming. Er is echter wel een groot verschil in kwaliteit en puurheid van de ene of de andere aanbieder. HOEVEEL DRUPPELS OLIËN ZITTEN IN 5 ML EN IN DE 15 ML FLESJES? In de 5 ml flesjes zitten ongeveer 80-90 druppels en in 15 ml ongeveer 250-300 druppels.

In Europa valt YL onder de cosmeticawet, waardoor YL geen inname op het flesje mag zetten en dus ook geen inname van olie mag promoten. Vrijwel alle oliën zijn echter GRAS (Generally Recognized As Safe) goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration) en worden in de USA gewoon ingenomen omdat (dezelfde) oliën daar wel onder de medicatiewet vallen.

Aangezien de oliën heel geconcentreerd zijn, is het nodig dat de oliën naar leeftijd worden verdund met een draagolie. HOELANG ZIJN DE OLIËN HOUDBAAR? De maker is verplicht om een houdbaarheidsdatum op het flesje te zetten, vandaar dat die er ook op staat. Maar de olie is, wanneer je het goed bewaart (op een koele en donkere plek), heel erg lang houdbaar.

Bergamot Olie

Mineralen Make UpThieves Laundry Soap

Jezelf en eventueel je gezin op een gezonde manier voeden doe je niet alleen met voeding, maar ook op het gebied van medische en cosmetische zorg. Het natuurlijke resultaat maakt het de moeite waard! ALS HET ZO GOED WERKT, WAAROM GEBRUIKT DAN NIET IEDEREEN HET? Dat vragen wij ons ook af! 🙂 Waarschijnlijk omdat de meesten er nog niet mee bekend zijn of vasthouden aan wat ze gewend zijn, wat veelal reguliere medicatie is.

HOE LANG DUURT HET VOORDAT JE RESULTAAT KUNT VERWACHTEN? Dat kan al binnen een paar minuten! Echter soms heeft het bij meer complexere dingen gewoon tijd nodig (soms loop je al jaren met klachten, verwacht dan ook niet dat alles met één keer smeren weg is). Negen van de tien oliën werken bij iedereen waarvoor ze bedoeld zijn maar is het soms even uitzoeken welke olie (of combinatie) het beste bij jou past.

Als je in één keer te veel druppels gebruikt kan het een contra effect hebben: bijvoorbeeld de hele nacht wakker liggen in plaats van goed slapen. Tevens als je oliën teveel en onverdund gebruikt en je houdt veel gif- en afvalstoffen vast, dan kun je een detox-reactie ervaren. De verschijnselen hiervan zijn: misselijkheid, hoofdpijn, darmklachten, erg moe voelen en uitslag en jeuk krijgen (het laatste komt niet heel vaak voor).

Deze verschijnselen zijn vaak binnen een week over en dan kun je gewoon de oliën gaan gebruiken, mits je het rustig opbouwt. KAN JE OOK ALLERGISCH ZIJN VOOR DE OLIËN? Nee. De componenten waardoor je ergens allergisch voor kunt zijn al tijdens het productieproces verwijderd. Hierdoor kan iemand die normaal bijvoorbeeld allergisch is voor lavendel nu gewoon de Lavender olie gebruiken.

Lavendelolie

De professionele diffusers van YL zijn gemaakt van medisch kunststof, waardoor er geen nare, bijkomstige stoffen in de lucht komen. Het speciale vernevelingsproces verkleind de oliën dusdanig dat je de werkzame stoffen goed opneemt bij het inademen. Het is een koud verdampingsproces waardoor de werking van de olie gegarandeerd blijft.

WAAROM MOGEN CITRUSOLIËN NIET IN PLASTIC? Citrusoliën pakken afvalstoffen aan, waardoor ze ook het plastic aantasten waardoor we het kunnen binnenkrijgen, en dat willen we niet. Dit geldt voor plastic bekers, drinkflesjes en ook voor de diffusers. De Dewdrop diffuser van Young Living is van medisch kunststof, waardoor deze ook bestand is tegen de werking van citrusoliën.

Ze gebruiken alleen olie uit eerste destillatie van therapeutische klasse. Absoluut niet te vergelijken met de goedkopere olie die je soms in de winkel ziet staan. Ook al staat daar ‘100% natuurlijk’ op vermeld, wil dat niet zeggen dat de werking even sterk is. In zo’n olie zit bijvoorbeeld 5% lavendelolie en 95% amandelolie, die voornamelijk voor de geur wordt verkocht.

WAAROM VERSCHILT DE OLIE VAN DE ENE PLANT ZOVEEL IN PRIJS MET EEN ANDERE? Voor sommige oliën zijn veel meer planten nodig om ze te maken dan voor andere. Daarom is bijvoorbeeld de Rozenolie waar extreem veel rozenblaadjes voor nodig zijn (ongeveer 5 kilo!) een stuk duurder dan de Orange waarvoor sinaasappelschillen worden gebruikt.

Aria Diffuser

Uiteraard wordt op elke Young Living boerderij alles biologisch geteeld. KAN IK YOUNG LIVING OLIE OOK ERGENS IN EEN WINKEL BEKIJKEN EN KOPEN? Nee, de olie van Young Living wordt alleen via distributeurs verkocht. Young Living heeft hier o. a. voor gekozen, omdat gezien de sterke werking begeleiding nodig is bij het gebruik van de oliën - lavendelolie kopen.

Wij vinden de begeleiding heel erg belangrijk daar wij willen dat iedereen zo veel mogelijk uit zijn oliën kan halen. thieves laundry soap. WAAROM MOET IK MEMBER WORDEN OM EEN KIT TE KOPEN? Als je bij Young Living wilt genieten van de meeste korting dan word je ‘wholesale member’ (ook wel distributeur genoemd).

Mist DiffuserDiffuser Bestellen

Physalis €10,20 Biologische etherische Mirte-olie (Myrtus Communis) 100% biologische, eerlijke en natuurlijke Mirte-olie! Mirte-olie verzacht vooral de... Physalis €13,90 Biologische etherische Neroli-olie (Citrus Aurantium ssp. aria diffuser. amara, 5%) 100% biologische, eerlijke en natuurlijke Neroli-olie! De heerlijk... Physalis €6,60 Biologische etherische Niaouli-olie (Melaleuca Viridiflora) 100% biologische, eerlijke en natuurlijke Niaouli-olie! Niaouli etherische olie...

Physalis €6,80 Biologische etherische Palmarosa (Cymbopogon martinii) 100% biologische, eerlijke en natuurlijke Palmarosa olie! Physalis biologische... Physalis €10,20 Biologische etherische Patchouli-olie (Pogostemon Cablin) 100% biologische, eerlijke en natuurlijke Patchouli-olie! Patchouli zuivert de huid,... Physalis €8,15 Biologische etherische Pepermuntolie (Mentha Piperita) 100% biologische, eerlijke en natuurlijke Pepermuntolie! Pepermuntolie! De belangrijkste... Physalis €7,40 Biologische etherische Petitgrainolie (Citrus Aurantium ssp.

Emotionele Blokkades

Physalis €8,15 Biologische etherische Pompelmoesolie (Citrus Paradisii) 100% biologische, eerlijke en natuurlijke Pompelmoesolie! De bijzondere Pompelmoesolie... Physalis €10,20 Biologische etherische Ravintsara-olie (Cinnamomum Camphora) 100% biologische, eerlijke en natuurlijke Ravintsara-olie! Ravintsara-olie is nog... Physalis €14,30 Biologische etherische Rode Tijmolie (Thymus Zygis Thymol) 100% biologische, eerlijke en natuurlijke Rode Tijmolie! Rode Tijm bevordert de...

Physalis €6,80 Biologische etherische Rozemarijnolie (Rosmarinus Officinalis) 100% biologische, eerlijke, natuurlijke Rozemarijnolie! Het prachtige Rozemarijn... Physalis €24,90 Biologische etherische Sandelhoutolie (Santalum Album) 100% biologische, eerlijke en natuurlijke Sandelhoutolie! Sandelhout wordt al eeuwen... Physalis €14,90 Biologische etherische Scharlei-olie (Salvia Sclarea) 100% biologische, eerlijke en natuurlijke Scharlei-olie! Scharlei is wellicht beter... Physalis €4,95 Biologische etherische Sinaasappelolie (Citrus Sinensis) 100% biologische, eerlijke en natuurlijke Sinaasappelolie! Een grote favoriet van...

Physalis €6,70 Biologische etherische Steranijsolie ((Illicium Verum) 100% biologische, eerlijke en natuurlijke Steranijsolie! Steranijsolie is rijk aan... Physalis €32,00 Biologische etherische Strobloemolie (Helichrysum italicum) 100% biologische, eerlijke en natuurlijke Strobloemolie! Strobloemolie werkt... Physalis €7,60 Biologische etherische Tea Tree-olie (Melaleuca Alternifolia) 100% biologische, eerlijke en natuurlijke Tea tree-olie! De krachtig zuiverende (bergamot olie)...Physalis €9,90 Biologische etherische Wintergroenolie (Gaultheria Fragantissima) 100% biologische, eerlijke en natuurlijke Wintergroenolie! Deze krachtige... Physalis €12,50 Biologische etherische Ylang ylang-olie (Cananga Odorata) 100% biologische, eerlijke en natuurlijke Ylang ylang-olie! Het verfijnde Ylang ylang... Physalis €13,25 Biologische etherische Zwarte Peperolie (Piper Nigrum) 100% biologische, eerlijke en natuurlijke Zwarte Peperolie! De etherische olie van...

Emotionele Blokkades

Aroma ResetAroma Diffuser Kopen

veelzijdig product, migraine, artrose, sinusitis, sinusitis, kleine zweren. Handig formaat om mee te nemen op vakantie en omdat er slechts één druppel per keer wordt gebruikt, gaat het product lang mee, dus een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding - lavendel geur.

Ben je misschien op zoek naar etherische olie omdat je jouw gezondheid wil ondersteunen en versterken? Wil je weten hoe essentiële oliën werken en waarvoor je ze kunt gebruiken? Op deze pagina vind je meer informatie en beantwoord ik dit soort vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, wil je meer weten of graag etherische olie kopen? Neem dan gerust contact op met mij.

com/debeweegwinkel/. Het is ook mogelijk om voor 4 tot 8 mensen een kosteloze kennismakingsworkshop aan te vragen. Meer informatie daarover vind je onderaan deze pagina. Essentiële of etherische oliën zijn vluchtige, aromatische verbindingen die voorkomen in: zaden schorsen bladeren stengels wortels bloemen andere delen van planten Ondanks het feit dat bijna alle planten essentiële oliën produceren, blijft de winning ervan beperkt.

Etherische oliën hebben reinigende eigenschappen, zijn van nature antibacterieel en worden direct opgenomen door de huid. Ze bevorderen jouw vitaliteit en gezondheid op natuurlijke wijze. Essentiële of etherische oliën worden al heel lang in verschillende culturen gebruikt vanwege hun werking. Hedendaagse wetenschappelijke onderzoeken bevestigen wat mensen van oudsher ervaren: deze oliën zijn goed voor onze gezondheid.

Lavendel Geur

Aroma ResetMemory Resolution Technique

Wil je graag etherische olie kopen? Als je voor doTERRA kiest, dan kies je voor etherische oliën die met grote zorg uit planten gehaald zijn. Deze planten worden wereldwijd door ervaren kwekers op het juiste moment geoogst. Daardoor wordt het maximale wat betreft werkzaamheid bereikt. Daarnaast wordt iedere doTERRA olie zorgvuldig en grondig getest conform het strikte Certified Pure Therapeutic Grade (CPTG) kwaliteitsprotocol - young living olie.

Wil je meer weten over etherische olie? < Je kunt de essentiële of etherische oliën op 3 manieren gebruiken: Vernevelen via een diffuser Etherische oliën die worden verneveld in de lucht, hebben een stimulerende of juist kalmerende en verzachtende werking, afhankelijk van de olie waar je voor kiest. Op de huid Etherische oliën worden snel opgenomen door de huid.

Inwendig Sommige essentiële of etherische oliën hebben een rijke culinaire geschiedenis en kunnen gebruikt worden als voedingssupplement. Ongemengde oliën FrankincenseLavenderLemonMelaleucaOreganoPeppermintSandalwoodVetiver bevordert gezonde celfunctiehelpt de huid met herstel en kalmeert. verzacht de geïrriteerde keelhuid verjongendbron van anti-oxidantenwerkt verlichtend op luchtwegenverbetert het humeurkalmerend en rustgevend Gemengde oliën BreatheDeep BlueZengestIn TuneOn GuardPastTenseSerenity luchtweg ondersteunendverzacht pijnlijke spierenspijsvertering ondersteunendfocus verbeteren en behoudenimmuunfunctie bevorderendspanning- en stressverminderingmeer rust en beter slapen Ben je geïnteresseerd, maar twijfel je of etherische olie iets voor jou is? Je kunt voor 4 tot 8 personen een kosteloze kennismakingsworkshop aanvragen (locatie Barendrecht e.

Tijdens zo’n workshop geef ik meer uitleg over wat je met de doTERRA etherische oliën kunt doen en dan heb je ook uitgebreid de gelegenheid om te ruiken, smeren en proeven. Wil je meer weten of zo’n workshop aanvragen? .

Biologische Make Up

Essentiële olie worden toegepast in de aromatherapie ter bevordering van de gezondheid. De therapeutische eigenschappen van deze oliën hebben een positieve invloed op het menselijk lichaam. Zowel fysiologisch als psychologisch. Aromatherapie met essentiële oliën stimuleert het zelfhelende vermogen van de mens en helpt de aanwezige levensenergie te ondersteunen. Essentiële olie is te vermengen met een neutrale massageolie, badolie of bodymilk.

Kwalitatief hoogwaardige essentiële olie kopen? Bekijk hieronder onze lijn en bestel. Maak kennis met de geuren van onder andere lavendel, anijs, boswandeling of kamille en ervaar de stimulerende werking van Volatile.

Etherische olie kopen? De Odeur de Vie etherische olie is 100% zuivere en organisch etherische olie, die beschikbaar is in verschillende geuren. De etherische olie wordt onderverdeeld in 3 categorieën: Enkelvoudige etherische olie: pure olie van 1 natuurlijk product Etherische olie mixen: een mix van meerdere enkelvoudige etherische oliën Parfum olie: oliën die niet verkrijgbaar zijn in de natuur (of erg kostbaar zijn) De etherische oliën van zijn originele, Finse etherische oliën van zeer hoge kwaliteit.

Ook is het een product dat gemengd kan worden met bijvoorbeeld massage olie. Alle etherische olie is verkrijgbaar in grootverpakking tegen groothandel prijzen. Heb je een eigen recept voor het mixen van etherische oliën? Neem dan contact op en wij maken het voor je. Daarnaast hebben we verschillende geuren opgietmiddel in het assortiment.

Memory Resolution Technique

Hierdoor is het opgietmiddel direct te gebruiken en veiliger in gebruik dan etherische olie. Behalve de typische etherische olie, kun je bij ons ook: dennen, eucalyptus, lavendel en mintgeuren krijgen. Maak hieronder je keuze tussen 100% zuivere etherische olie, 100% zuivere etherische olie die is gemixt of parfumolie. Geopende flesjes (wanneer verzegeling los is van de dop) van parfum-oliën en etherische oliën kunnen NIET geretourneerd worden, dit in verband met de bederfelijkheid van de oliën, de gezondheid en hygiëne.

More from Shiatsu massage

Navigation

Home

Latest Posts

Opleiding Holistisch Therapeut

Published Jun 05, 22
6 min read

Reiki Cursus

Published Jun 02, 22
6 min read